Lidmaatschap NSkiV

Word hoofd- of gezinslid van de Nederlandse Skivereniging en steun daarmee ook Skiteam Twente! 

Als lid van Skiteam Twente ben je automatisch ook clublid van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Dit clublidmaatschap brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je met jouw lidmaatschapsnummer gebruikmaken van exclusieve ledenkortingen op de website van de NSkiV, zoals korting op wintersportreizen en materiaalhuur. Ook kun je jezelf optimaal voorbereiden op de wintersport met het online trainingsprogramma SneeuwFit. 

Extra voordelen voor jou 

Wist je dat je van nog veel meer extra’s kunt genieten door je clublidmaatschap op te waarderen naar dat van hoofd- of gezinslid?

Bovenop de al genoemde voordelen krijg je extra:

  • Toegang tot de beste reisverzekering voor iedere wintersporter. Deze is door hoofdleden af te sluiten en flexibel aan te passen aan jouw persoonlijke wensen met optionele modules.
  • Per seizoen viermaal Wintersport Magazine, eenmaal Snowboard & Freeski Magazine en eenmaal de zomerspecial. Dat is ruim 600 pagina’s aan wintersportinspiratie en informatie!
  • Een lidmaatschapspas waarmee je nog meer korting krijgt, bijvoorbeeld op de entree van sneeuwbanen in Nederland.

Ook voordeel voor Skiteam Twente

Naast extra voordelen voor jezelf brengt het opwaarderen naar een hoofd- of gezinslidmaatschap ook voordeel voor Skiteam Twente. Skiteam Twente ontvangt namelijk jaarlijks een extra financiële bijdrage voor alle leden die geregistreerd staan als hoofd- of gezinslid bij de Nederlandse Ski Vereniging. Dit bedrag wordt uiteraard direct weer in de club geïnvesteerd. 

Lidmaatschap opwaarderen?

Wil je direct jouw lidmaatschap opwaarderen en de club ondersteunen? Dit kan gemakkelijk op https://www.wintersport.nl/vereniging/lid-worden. Je sluit een hoofdlidmaatschap af voor €35,- per jaar en een gezinslidmaatschap voor €18,75 per jaar. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op met de afdeling ledenservice van de NSkiV via leden@nederlandseskivereniging.nl of  030 30 77 812 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur).

Wat krijg je voor je hoofd- of gezinslidlidmaatschap?

  • Toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters
  • Tot wel 55% korting via Skiset (online) op materiaalverhuur in de Alpen
  • Toegang tot de online SneeuwFit-trainingsmodule
  • Je ontvangt viermaal per seizoen Wintersport Magazine, een keer Snowboard & Freeski Magazine en eenmaal onze zomerspecial
  • Korting op de toegang van sneeuwbanen in Nederland

Copyright © 2021 Skiteam Twente. Powered by Bantoe. Theme by ThemeRex.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux